Van kweker naar klant

Bouquetnet koopt haar bloemen bij voorkeur rechtstreeks bij vaste kwekers. Directe samenwerkingen leveren naast efficiency ook kwaliteitswinst op. De bloemen worden ter plekke verzendklaar gemaakt en een team zorgt voor de perfecte kwaliteit van de producten. Vervolgens gaan de producten binnen 24 uur met geconditioneerd transport van kweker naar klant.

Tegelijkertijd staan we voor constante kwaliteit en gunstige voorwaarden. Doordat we veelal op contractbasis werken met kwekers, kunnen we de kwaliteit waarborgen en is de herkomst van de bloemen altijd te traceren. Hierdoor kunnen we ook voldoen aan de strenge eisen voor het gebruik van pesticiden.

Samen met onze kwekers spelen we in op de behoeften van de klant. Met ons gevarieerde assortiment aan bloemen van over de hele wereld bieden wij een ruime keuze aan boeketten. Daarnaast besparen we op deze manier afval, omdat de bloemen kant-en-klaar worden geleverd. Daar profiteert het milieu van mee.

Naast de ‘mono lijnen’ die wij rechtstreeks van kweker naar klant leveren worden de bloemen in onze moderne productieruimte verwerkt tot boeketten.

Bekijk deze film en ervaar de afkomst van onze bloemen

Heeft u vragen?
Of heeft u interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op!