Bouquetnet sponsor van Ruben Spaargaren

Bouquetnet heeft zich als sponsor verbonden aan Stichting Ruben Spaargaren Tennis on Wheels. Deze jonge ambitieuze rolstoltenniser uit Aalsmeer tennist in de top van Nederland.

Bouquetnet, leverancier van kant-en-klare kwaliteitsboeketten aan tankstations en supermarktketens in Europa en daarbuiten, ondersteunt op deze manier de ambitie van Ruben Spaargaren om de wereldtop te bereiken in rolstoeltennis. Op dit moment staat Ruben 16e op de wereldranglijst en om in 2020 mee te doen aan de Paralympische Spelen in Tokio moet hij tijdens de kwalificaties die in juni 2019 starten een 12e plaats veilig stellen.

Peter Janmaat, Directeur Bouquetnet: “Wij zijn geraakt door de passie en het doorzettingsvermogen van Ruben, hij is niet met een handicap geboren, het is hem overkomen en hij knokt hard om de top te bereiken. Ruben is al zo ver gekomen in rolstoeltennis en heeft nog veel meer ambitie, dat is echt bewonderenswaardig”.

Bouquetnet staat niet alleen voor duurzaam ondernemen, maar ook voor maatschappelijke betrokkenheid. Dit geldt niet alleen voor onze werknemers maar ook daarbuiten. Onze goede doelen kiezen we zorgvuldig zodat we zeker weten dat onze sponsoring op de juiste plek terecht komt.