Logistiek

Home  >>  Logistiek

Exacte aanleveringen door geheel Europa

Een tijdige levering is zeker in de retailmarkt van groot belang. Met ons real-time monitoring systeem houden wij nauwkeuring in de gaten waar uw producten zijn. Uw bloemen zijn daarom altijd exact op tijd in de supermarkt. Ongeacht waar in Europa de bestelling gebracht moet worden.

Alles te traceren

Van alle producten in onze geconditioneerde ruimten weten we waar ze vandaan komen: van welke leverancier, wanneer ze zijn ingepakt en waar ze heen gaan. Ons real-time track & trace systeem maakt voor iedereen inzichtelijk hoe het product behandeld is.

Retail is detail

Naast vervoer is ook het logistiek proces rondom het aanleveren van toegevoegde materialen en het binden van de boeketten (inclusief een passende verpakking) een maatwerkproject.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Leveringen van groot tot klein realiseren wij met vaste transporteurs met geconditioneerd materiaal. Voor iedere klant en regio een passende vervoerder. Hierdoor zijn wij in staat ook in de piek van het seizoen 24/7 grote volumes tegen scherpe tarieven te verzorgen en duidelijke afspraken te maken.

Meer weten over onze logistiek? Maak een afspraak.