Accountmanager snijbloemen (m/v)

Home  >>  Vacatures  >>  Accountmanager snijbloemen (m/v)

Accountmanager snijbloemen (m/v)

9 april 2019, 10:27

Wij zijn hard aan het groeien en ter uitbreiding van ons team op zoek naar een accountmanger!

In deze fulltime functie ligt de nadruk op commercie. Je gaat contact onderhouden met de bestaande klanten en in een later stadium wordt new business opgepakt. Je maakt offertes en aanbiedingen en verwerkt deze in de systemen. Verder heb je direct contact met de klanten die je minimaal één keer per jaar bezoekt. Hoe snel de stap naar new business gemaakt kan worden, is afhankelijk van eerdere werkervaring en productkennis binnen de branche. Deze functie kan ook door een starter vervuld worden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré
  • Je kunt goed overweg met de computer (MS office)
    Je bent proactief & secuur
  • Je hebt commercieel talent en je hebt een flexibele instelling wat betreft werktijden

Wat mag je van ons verwachten?

Het team van Bouquetnet is jong en ambitieus. Wij bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn bij Bouquetnet de norm en geen streven. Onze visie is alles doen vanuit het oogpunt mens en milieu Wij hechten waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden ons personeel ruimschoots de gelegenheid zich verder te ontwikkelen. Uiteraard zorgen wij ook voor een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en een pensioenregeling. Ook werken wij met een vitaliteitsplan waar één keer per week sporten in onze sportschool onderdeel van is.

Ben jij de accountmanager die wij zoeken?

Stuur je motivatiebrief en CV naar P&O@groenland.nl of neem voor meer informatie contact op met Dhr. P. Janmaat via p.janmaat@bouquetnet.nl

 

Comments are closed.
Bouquetnet